Senegal.

Badeferie i Senegal kan anbefales.

Her lidt fotos og tekst fra en lille badeferie jeg havde sidste vinter i Senegal.

Senegal er nok ikke lige det første sted man tænker på, når man planlægger en badeferie. Men badeferie i Senegal er faktisk rigtig fint. Feriebyen Saly har nogle fantastiske strande. Og byen har en meget høj hotelstandard.

Saly ligger tæt på Dakars nye lufthavn.

Dakar har for nyligt fået en ny lufthavn. Den ligger et godt stykke uden for hovedstaden. Men den ligger rigtig praktisk hvis man planlægger at tage til de flotte strande ved byen Saly. Der er cirka 25 kilometer fra lufthavnen til Saly.

Saly hotel

Saly har mange rigtig gode hoteller.

Saly har fantastiske strande.

Senegal

Senegal har en pragtfuld kystlinje.

En del danskere holder ferie i nabolandet Gambia. Og det er også et dejligt ferieland. Men skal jeg være helt ærlig, så kunne jeg bedst lide Senegal. Strandene ved Saly er virkelig fantastiske. Og der er mange hoteller af en rigtig god standard. Jeg vil foreslå at man bruger diverse hotel søgemaskiner, hvis man planlægger en tur derned. Så kan man oftest finde nogle rigtig fine tilbud.

Går man blot nogle få blokke op fra de fine hoteller og de fine strande, så er man i det man nok vil kalde det rigtige Afrika. Så er der ikke meget asfalt på de små veje mellem husene. Og renovation og lignende er det så som så med. Men jeg følte mig på intet tidspunkt usikker når jeg gik tur mellem de små lokale huse. Der var bare venlig nysgerrighed og ikke megen trang til at forsøge at sælge mig ting. Det var der faktisk kun rigtigt når jeg gik forbi souvenir butikker og lignende.

Men det er nok mest på grund af stranden at man tager til Saly. Vil man lidt mere ud over stok og sten, på det store Afrika eventyr, så vil jeg anbefale nogle andre steder i landet. Jeg har skrevet om nogle af dem på min engelske blog og du kan læse om det på dette link.

Hvordan kommer man til Senegal?

Der er ofte overraskende billige fly til Senegals hovedstad Dakar. Priserne ligger typisk mellem 3000 kr og 4000 kr for en returbillet. Det vil så være med en kort mellemlanding, da der ikke er direkte fly fra Danmark til Senegal. Mellemlandingen vil typisk være i Lissabon, Madrid, Bruxelles eller Istanbul.

Men er du ude efter en badeferie som er lidt ud over det sædvanlige, hvor du får oplevet en ny kultur, så vil jeg anbefale badeferie i Senegal.

Afrika

Så er der serveret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial