Mine foredrag er følgene:

 

Jeg lever af at rejse verden rundt.

Et foredrag hvor jeg fortæller om hvordan jeg lever af at rejse verden rundt. Det e ret liv hvor jeg bor på hotel mere end 300 dage om året. Besøger 25 til 35 lande årligt. Og har et kontor der består af min laptop som er min eneste faste rejsemakker. Jeg fortæller om hvorfor jeg har valgt at leve sådan og hvad det kræver af en. Jeg kommer også ind på hvilke ting jeg har valgt at sige nej til i livet, for at kunne få min livsstil til at hænge sammen (Jeg har for eksempel fravalgt at få børn).  Det er et lige ud a posen foredrag, hvor jeg ikke er bange for at sige min mening om hvordan man kan vælge sin egen livsstil.

Jeg lever af at rejse verden rundt.

Jeg lever af at rejse verden rundt.

Hvordan er det at være rejseleder?

det er et foredrag om hvordan man bliver rejseleder. Hvordan det er at have dette job som livsstil. Og nogle historier fra det virkelige liv som rejseleder. Blandt andet nogle at de mere vanvittige ting man kommer ud for når man tager familien Danmark med verden rundt. Jeg har arbejdet som rejseleder i mere end 35 lande, så der er nok at tage af. Derfor kan foredraget også fungere fint for mennesker der eventuelt påtænker at blive rejseledere.

 

Foredrag om at være rejseleder.

Foredrag om at være rejseleder.

 

Jeg holder også foredrag om andre emner hvis folk ønsker det. Det ka for eksempel være om mine mange rejser rundt i verden med cykel. Eller om enkelte lande som jeg har besøgt.

Og hvad koster det så at få mig til at holde foredrag?

Prisen afhænger lidt af hvor i landet der er. Men jeg er ret fleksibel og til at forhandle med. Jeg vil dog gerne pointere at det ikke er gratis, da det er en del af mine levevej. Og kærlighed, kildevand og et par flasker rødvin betaler desværre ikke mine regninger.

Men det er noget jeg gør fordi jeg virkelig brænder for det. Så i bliver ikke spist af med noget jeg bare lier af for at få penge for det.

 

 

 

2 Comments

  1. Hej Claus
    Mon du har nogen planlagte foredrag om Vietnam i foråret 2018?

    • Hej Ellis. Ikke lige nu. Det er simpelthen fordi jeg ikke er i landet de kommende måneder. Jeg flyver til Sri Lanka om 2 uger og er væk hele vinteren. Til foråret skal jeg arbejde i Portugal. Og til sommer skal jeg til Rusland og se VM i fodbold. Jeg kommer næsten ikke til at være i Danmark de næste 6 måneder. Men der er et foredrag om Vietnam den 11 januar på Cafe Globen i København hvis du er interesseret. Det er med en fyr som også har været i Vietnam rigtig mange gange. Jeg holder iøvrigt foredrag på samme cafe på torsdag den 4 januar, men det er om Mexico og Guatemala. Her er et link til foredragene: http://cafegloben.dk/arrangementer/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial