Mine foredrag er følgene:

 

Jorden rundt til fodbold.

 

Jeg har gennem mange år rejst verden tynd for at se fodboldkampe. Rigtig ofte til diverse VM i fodbold og til mange landskampe. Men også til masser af andre kampe. Jeg har flere gange cyklet flere tusind kilometer for at se det danske fodbold landshold spille. Blandt andet til fodbold VM i Rusland, som der et lille tv indslag om her. Jeg cyklede også til Albanien og Georgien for nogle år siden for at se et par landskampe. Der er en BT artikel om det her. Dette foredrag er en kombination af fodbold nørderi og rejser, med masser af anekdoter fra fjerne lande om fodbold.

Jorden rundt til fodbold.

Jorden rundt til fodbold.

 

Jeg lever af at rejse verden rundt.

Et foredrag hvor jeg fortæller om hvordan jeg lever af at rejse verden rundt. Det e ret liv hvor jeg bor på hotel mere end 300 dage om året. Besøger 25 til 35 lande årligt. Og har et kontor der består af min laptop som er min eneste faste rejsemakker. Jeg fortæller om hvorfor jeg har valgt at leve sådan og hvad det kræver af en. Jeg kommer også ind på hvilke ting jeg har valgt at sige nej til i livet, for at kunne få min livsstil til at hænge sammen (Jeg har for eksempel fravalgt at få børn).  Det er et lige ud a posen foredrag, hvor jeg ikke er bange for at sige min mening om hvordan man kan vælge sin egen livsstil.

Jeg lever af at rejse verden rundt.

Jeg lever af at rejse verden rundt.

Hvordan er det at være rejseleder?

det er et foredrag om hvordan man bliver rejseleder. Hvordan det er at have dette job som livsstil. Og nogle historier fra det virkelige liv som rejseleder. Blandt andet nogle at de mere vanvittige ting man kommer ud for når man tager familien Danmark med verden rundt. Jeg har arbejdet som rejseleder i mere end 35 lande, så der er nok at tage af. Derfor kan foredraget også fungere fint for mennesker der eventuelt påtænker at blive rejseledere.

 

Foredrag om at være rejseleder.

Foredrag om at være rejseleder.

 

Jeg holder også foredrag om andre emner hvis folk ønsker det. Det ka for eksempel være om mine mange rejser rundt i verden med cykel. Eller om enkelte lande som jeg har besøgt.

Og hvad koster det så at få mig til at holde foredrag?

Prisen afhænger lidt af hvor i landet der er. Men jeg er ret fleksibel og til at forhandle med. Jeg er dog nød til at tage noget for det, da jeg lever af at være freelancer og ikke har fast indtægt som de fleste andre.

Det er noget jeg gør fordi jeg virkelig brænder for det. Så i bliver ikke spist af med noget jeg bare lirer af for at få penge for det.

 

 

 

2 Comments

  1. Hej Claus
    Mon du har nogen planlagte foredrag om Vietnam i foråret 2018?

    • Hej Ellis. Ikke lige nu. Det er simpelthen fordi jeg ikke er i landet de kommende måneder. Jeg flyver til Sri Lanka om 2 uger og er væk hele vinteren. Til foråret skal jeg arbejde i Portugal. Og til sommer skal jeg til Rusland og se VM i fodbold. Jeg kommer næsten ikke til at være i Danmark de næste 6 måneder. Men der er et foredrag om Vietnam den 11 januar på Cafe Globen i København hvis du er interesseret. Det er med en fyr som også har været i Vietnam rigtig mange gange. Jeg holder iøvrigt foredrag på samme cafe på torsdag den 4 januar, men det er om Mexico og Guatemala. Her er et link til foredragene: http://cafegloben.dk/arrangementer/

  2. Pingback: Nu tager jeg på cykeltur til alle 98 kommuner i Danmark. - Rejsetossen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial