557846_10150934549953765_165339543_n

Mit navn er Claus Andersen og jeg har rejst det meste af mit liv og ånder og lever for at rejse og for at være verdensborger.

Jeg lever af at være rejseleder, fordragsholder, blogger, ligesom jeg arbejder med turisme udvikling i diverse lande. Jeg er på farten det meste af året og har det fint med min rastløshed og elsker at være rundt i verden og besøge alle de venner jeg har fået gennem årerne på alle kontinenter. Jeg har en blogpost på dette link som handler om hvor vigtigt det er for mig at mødes med mennesker når jeg rejser.

Jeg er også passioneret langturs cyklist og har cyklet gennem mere end 40 lande, ligesom jeg også elsker at vandre og bestige vulkaner i min fritid. Jobbet som rejseleder kan til tider være stressende og så er det godt med frisk luft og motion i eksotiske omgivelser når man har fri.

Ud over at cykle rejser jeg også rundt på andre måder og har i alt besøgt 82 lande på 6 kontinenter.

I er alle velkommen til at skrive til mig hvis i har nogen spørgsmål og jeg skal gøre mit bedste for at svare så hurtigt som muligt.

Jeg har iøvrigt også en ret omfattende blog på engelsk om mine rejser, som hedder travellingclaus som i også er velkomne til at kigge på hvis i har lyst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På Camino vandring.

3 Comments

 1. Kirsten Johansen

  Hej Claus Andersen

  Først vil jeg spørge dig, om du lige har holdt et foredrag på Viborg bibliotek??

  Dernæst om hvad dit vederlag er for et foredrag

  Vi ren flok gråhårede pensionister, gamle sejlere, der har træf hver anden uge i løbet af vinteren, hvor vi har forskellige aktiviteter på dagsordnen.

  Med venlig hilsen

  Kirsten

 2. Hej Claus
  Jeg har læst om dine ture til Portugal, jeg regner med at flyve til Lissabon den 21-02-20 og cykle sydpå i 9 dage og tage toget tilbage fra Faro, håber det er en mulighed.
  Jeg har skrevet frem og tilbage med Bikeiberia om leje af en Touring Bike – mit problem er at de vil have alle mine kort oplysninger på forhånd – det er jeg ikke så glad for at sende til dem.
  Har du erfaring med dette
  Mvh.
  Bent Olsen

  • Hej Bent. Jeg kan godt forstå at du er påpasselig med kredit kort oplysninger. Men på den anden side, så giver man dem jo også til flyselskaber og hoteller i et væk, hver gang man reserverer sådanne steder. Jeg har selv en ordning så at jeg får en SMS hver gang der bliver brugt penge på mit Mastercard. På den måde kan jeg stoppe et eventuelt misbrug øjeblikkeligt, skulle noget sådant ske. Så jeg bruger altid mit Mastercard til den slags reservationer. Jeg har iøvrigt rigtig gode erfaringer med Bikiberia som firma. Det er virkelig flinke folk. Og det skulle fint kunne lade sig gøre at cykle fra Lissabon til Faro på 9 dage. Spørg iøvrigt lige Bikeiberia om det er ok at tage cyklen med toget. Jeg er ikke helt sikker på hvordan reglerne er fortiden. Men skulle det være et problem, så er det normalt aldrig noget problem at få cyklen med langdistance busserne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial