557846_10150934549953765_165339543_n

Mit navn er Claus Andersen og jeg har rejst det meste af mit liv og ånder og lever for at rejse og for at være verdensborger.

Jeg lever af at være rejseleder, fordragsholder, blogger, ligesom jeg arbejder med turisme udvikling i diverse lande. Jeg er på farten det meste af året og har det fint med min rastløshed og elsker at være rundt i verden og besøge alle de venner jeg har fået gennem årerne på alle kontinenter.

Jeg er også passioneret langturs cyklist og har cyklet gennem mere end 30 lande, ligesom jeg også elsker at vandre og bestige vulkaner i min fritid. Jobbet som rejseleder kan til tider være stressende og så er det godt med frisk luft og motion i eksotiske omgivelser når man har fri.

I er alle velkommen til at skrive til mig hvis i har nogen spørgsmål og jeg skal gøre mit bedste for at svare så hurtigt som muligt.

Jeg har iøvrigt også en ret omfattende blog på engelsk om mine rejser, som hedder travellingclaus som i også er velkomne til at kigge på hvis i har lyst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 Comment

 1. Kirsten Johansen

  Hej Claus Andersen

  Først vil jeg spørge dig, om du lige har holdt et foredrag på Viborg bibliotek??

  Dernæst om hvad dit vederlag er for et foredrag

  Vi ren flok gråhårede pensionister, gamle sejlere, der har træf hver anden uge i løbet af vinteren, hvor vi har forskellige aktiviteter på dagsordnen.

  Med venlig hilsen

  Kirsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial