Vores logo i De Berejstes Klub.

Vores logo i De Berejstes Klub.

Jeg har været medlem af de berejstes klub siden 1998. De berejstes klub er en klub for folk der rejser rigtig meget og jeg elsker at være medlem af denne klub af rejsenørder.

Fristed for rejsetosser.

Her er jeg ved siden af klubbens stifter, Ole Egholm.

Her er jeg ved siden af klubbens stifter, Ole Egholm.

Nok den vigtigste årsag til at være med i De Berejstes Klub er at man har nogle ligesindede at mødes med, som syntes det er helt normalt at man taler om billige hoteller i Bolivia, køreplanen for de indiske jernbaner og Qatar Airways’s bonus program, imens man står og får et par øl. De fleste af os i klubben kender kun alt for godt situationen hvor folk ikke rigtig ved hvad de skal spørge om, ud over om det var farligt når man har været ude og rejse i ikke vestlige lande. Og det er derfor at vi mødes i de berejstes klub, med nogle der har den samme interesse som en selv.

Det er herligt at være global nomade.

Det er herligt at være global nomade.

De berejste hængerøve.

Med bereste venner i Santiago de Compostela.

Med bereste venner i Santiago de Compostela.

Første gang jeg skule til møde i De Berejstes Klub kan jeg huske at jeg tog lidt formelt tøj på, fordi jeg tænkte at det måske var lidt højtideligt at være til møde i klubben. Og så sad flere af gæsterne i bare tæer og shorts og spiste pizza og drak kolde øl, da det var en rigtig varm sommerdag. Det kunne jeg rigtig godt lide og jeg følte mig straks velkommen i klubben.

Vi elsker at møde nye venner fra hele verden i de beresjtes klub

Vi elsker at møde nye venner fra hele verden i de berejstes klub

Jeg møder rigtig mange der tror at vi mest mødes i De Berejstes Klub for at prale med hvor mange lande vi har været i. Det er nok noget af det sidste vi snakker om til vores møder og fester. Det er på ingen måde en prale klub, men mere et fristed for os der slet ikke kan få nok af at snakke om rejser og med klubben her så sparer vi vores omgivelser for hele tiden at skulle høre om vores næste 7 rejseplaner.

Singapore er et af mange steder hvor jeg føler mig helt hjemme.

Singapore er et af mange steder hvor jeg føler mig helt hjemme.

Vi har alle slags rejsende i De Berejstes Klub.

 

Noget af det bedste ved klubben, er efter min mening at vores adgangs krav er klare. Du skal have været i mindst lige så mange lande som du er år gammel, dog mindst 30. Du skal have været på minimum 4 kontinenter og have krydset Ækvator. Og så skal du have besøgt minimum 2 nye lande inden for de seneste to år. Det lyder nørdet og det er det også, men det virker. Vi slipper for at der skal sidde en lille flok og bestemme om folk skal have lov til at være med. Sker det, så ender man hurtigt med at nogle ikke bliver medlemmer fordi dem der bestemmer ikke kan lide deres person og så ender det hele med en indspist loge af folk der er alt for ens. Nogle af dem jeg værdsætter mest i De berejstes Klub er dem der rejser markant anderledes end mig selv, da de inspirerer mig ved at have helt nye vinkler til rejseriet i forhold til mig selv.

Der er herligt at flyve verden rundt.

Der er herligt at flyve verden rundt.

Og det at man bliver smidt ud hvis man ikke er aktiv rejsenede er nok det bedste af det hele. Jeg har været med i andre rejse forums gennem årene, hvor der har været en fast flok der kom hver eneste gang, selvom de aldrig have været nogle nye steder. Og så skulle vi trættes med at høre om hvad de havde oplevet for 20-30 år siden og det var jo de samme historier de kom med hver gang, da de aldrig kom ud af stedet. Jeg er lige glad med hvordan folk rejser, bare de er aktive rejsende, da det konstant inspirerer mig til flere oplevelser ude i verden.

Vi har også kønne piger i de berejstes klub.

Vi har også kønne piger i de berejstes klub.

Så jeg vil fortsætte med at være med i den her herlige rejse nørde klub og komme på vores lille Cafe Globen inde i Turesensgade, som iøvrigt er åben for både medlemmer og ikke medlemmer. Så kig forbi til en øl og en rejsesnak hvis du har lyst 🙂

Claus.

 

Link til de berejstes klub’s hjemmeside her og til Cafe Globen her

1 Comment

  1. hej Claus – du glemmer at der er en “eventyrlig del” af DBK 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial