Spitsbergen Pilsner ombord på Norwegian

Spitsbergen Pilsner ombord på Norwegian

Norwegian har længe kun serveret andeles udrikkelig og afskyelig øl fra Heineken. Men nu er de kommet os øl elskere til undsætning og er begyndt at servere en rigtig fin øl fra Svalbard der hedder Spitsbergen pilsner.

Jeg elsker at rejse. Og jeg elsker øl. Men jeg vil have ordentlig øl. ikke elendigt masseproduceret sprøjt fra Carlsberg, Heineken, Budweiser og lignende. Flyselskaberne har i mange år ladet os øl elskere lidt i stikken ved kun at servere de store øl mærker som kun er store fordi de har et endnu større marketings budget. Men de seneste par år er det blevet bedre. SAS har et stykke tid serveret super god øl fra Mikkeller. Og nu er Norwegian kommet på banen med en mikro bryg fra selveste Svalbard.

Det var faktisk ikke lovligt at brygge øl på Svalbard indtil for kort tid siden. Man var bange for at de mange minearbejdere på Svalbard skulle blive for fulde. Så produktion as alkohol var i mange år forbudt deroppe. Men nu er det tilladt og der er åbnet et aldeles udmærket mikro bryggeri deroppe.

Og Norwegian sælger deres Spitsbergen pilsner som jeg syntes rigtig godt om. Den er faktisk ikke særlig pilsner agtig, men mere som en ale. Den er ufiltreret og ret humlet og nok mere i famile med en pale ale, end en pilsner. Men det er lige som jeg gerne vil have det.

Den er møg dyr. 60kr for en dåse øl. Men alle andre mad og drikkevarer ombord på Norwegian er også dyre. Og i modsætning til alt andet mad og drikke der bliver serveret på Norwegian, så smager det her rent faktisk godt.
Så tag dig en Spitsbergen Pilsner næste gang du flyver med Norwegian.
Den er pengene værd.

Op og flyve med Spitsbergen Pilsner.

Op og flyve med Spitsbergen Pilsner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial