rejsetossen.dk

2 months 3 weeks ago

Hvis der er brug for en lille Danmarks ferie, så kan jeg ikke anbefale det her sted nok. Det er et super hyggeligt sted på syd Sjælland med et touch a Estland. Og et fantastisk værts par.

rejsetossen.dk

2 months 4 weeks ago

De seneste uger har det været lidt småt med hvor meget jeg har kunnet rejse i den store verden. Men så må jeg jo bare tage lidt ture rundt i Danmark indtil verden åbner igen. Og hvorfor sidde og kede sig gråhåret i en Flixbus, når man kan cykle fra Sydfyn til København istedet. rejsetossen.dk/cykel-sydfyn-kobenhavn/

rejsetossen.dk

7 months 1 week ago

Her er et enkelt med godt råd, hvis du får brug for forsikringen når du er ude at rejse. Forbavsende mange kontakter ikke forsikringsselskabet inden de kommer hjem. Og det er en rigtig dårlig ide. rejsetossen.dk/et-godt-rad-hvis-du-far-brug-for-din-rejseforsikring/

rejsetossen.dk

8 months 2 weeks ago

Jeg har fået en del spørgsmål om Mexico City de seneste uger. Jeg er rigtig glad for at flere danskere får øjnene op for denne fantastiske by. Så jeg har også lige valgt at lægge nogle tips og ideer ind på bloggen om Mexico City, i fald man skulle have lyst til at besøge denne fascinerende by. rejsetossen.dk/rejsetips-til-mexico-city/

rejsetossen.dk

9 months 2 weeks ago

Jeg har brugt de sidste 3 uger i Malaysia, hvor jeg har cyklet rundt i landet en del af tiden. Jeg har også taget mig tid til at besøge nogle lokale venner. Og selvfølgelig set mig omkring de steder jeg har været. Malaysia er et af de lande jeg holder mest af i Asien. Blandt andet masser af befolkningsgrupper fra hele verden, som giver landet et fantastisk godt og varieret køkken. Sidder lige nu oppe i bjergene i Cameron Highlands, hvor det nærmest er lidt halv køligt, selvom jeg næsten er på ækvator. Men efter 3 uger med 25 graders varme hver dag, så kan det også være en hyggelig afveksling. Men imorgen cykler jeg ned af bjerget til byen Ipoh. Og derfra videre til Penang, hvor jeg spiser middag med en flok venner på lørdag :).

rejsetossen.dk

10 months 3 weeks ago

Folk tænker ofte på Madeira som en ø hvor der kun kommer gamle damer der kigger på blomster. Men virkeligheden er at øen faktisk er meget mere velegnet il vandre folket, da den er så kuperet at man helst skal have et par gode vandrestøvler på for at opleve øen. Det er i det hele taget en fantastisk ø hvis man er til at vandre.

rejsetossen.dk

1 year 1 week ago

Jeg har lige opdaget at man kan få flybilletter i juleferien til Senegal for under 3500kr. Og så tænkte jeg at jeg lige ville slå et lille slag for Senegal som badeferie destination, da jeg ikke er så sikker på at familien Danmark er klar over at Senegal faktisk er et rigtig fint land til en badeferie. rejsetossen.dk/badeferie-i-senegal/

rejsetossen.dk

1 year 3 months ago

Imorgen er det Valdemarsdag. Den bliver fejret i stor stil I Tallinn hvor Dannebrog måske faldt ned for præcis 800 år imorgen. Jeg er også taget til Tallinn. Og det burde mange flere danskere gøre, da det er en fantastisk dejlig by. rejsetossen.dk/tallinn/

rejsetossen.dk

1 year 6 months ago

Så går turen til Schweiz imorgen, for at se det danske fodbold landshold spille EM kvalifikationskamp. Jeg tager dog bussen denne gang, da der ikke er tid til at cykle, ligesom jeg gjorde til VM sidste sommer. Skriver lidt om Schweiz kampen i næste uge. Men her er først lidt om VM i Rusland sidste sommer. rejsetossen.dk/vm-i-rusland-med-min-cykel/

rejsetossen.dk

1 year 7 months ago

Skal du til Portugal i år? Så er her lidt rejsetips og gode råd fra en der har været rigtig mange gange i Portugal. rejsetossen.dk/rejsetips-til-portugal/


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial