rejsetossen.dk

Blogger
220

En rejseblog fra en der rejser non stop.

rejsetossen.dk

rejsetossen.dk

1 month 1 week ago

Folk tænker ofte på Madeira som en ø hvor der kun kommer gamle damer der kigger på blomster. Men virkeligheden er at øen faktisk er meget mere velegnet il vandre folket, da den er så kuperet at man helst skal have et par gode vandrestøvler på for at opleve øen. Det er i det hele taget en fantastisk ø hvis man er til at vandre.

rejsetossen.dk

2 months 3 weeks ago

Jeg har lige opdaget at man kan få flybilletter i juleferien til Senegal for under 3500kr. Og så tænkte jeg at jeg lige ville slå et lille slag for Senegal som badeferie destination, da jeg ikke er så sikker på at familien Danmark er klar over at Senegal faktisk er et rigtig fint land til en badeferie. rejsetossen.dk/badeferie-i-senegal/

rejsetossen.dk

5 months 4 weeks ago

Imorgen er det Valdemarsdag. Den bliver fejret i stor stil I Tallinn hvor Dannebrog måske faldt ned for præcis 800 år imorgen. Jeg er også taget til Tallinn. Og det burde mange flere danskere gøre, da det er en fantastisk dejlig by. rejsetossen.dk/tallinn/

rejsetossen.dk

8 months 2 weeks ago

Så går turen til Schweiz imorgen, for at se det danske fodbold landshold spille EM kvalifikationskamp. Jeg tager dog bussen denne gang, da der ikke er tid til at cykle, ligesom jeg gjorde til VM sidste sommer. Skriver lidt om Schweiz kampen i næste uge. Men her er først lidt om VM i Rusland sidste sommer. rejsetossen.dk/vm-i-rusland-med-min-cykel/

rejsetossen.dk

9 months 2 weeks ago

Skal du til Portugal i år? Så er her lidt rejsetips og gode råd fra en der har været rigtig mange gange i Portugal. rejsetossen.dk/rejsetips-til-portugal/

rejsetossen.dk

11 months 3 weeks ago

Der er i øjeblikket rigtig billige flight only billetter til Gambia med Spies rejser. Det giver råd til at man kan bo på hvad jeg mener er den perfekte strand og det perfekte hotel i Gambia. Jeg var der for 2 uger siden og det var virkelig topklasse. rejsetossen.dk/badeferie-gambia/

rejsetossen.dk

1 year 3 weeks ago

Charterbilletterne er vildt billige lige nu. Jeg har selv lige købt en returbillet til Gambia for 299kr med Spies Rejser. Så jeg flyver til Afrika på tirsdag. Tui har også vanvittigt billige billige flybilletter ud af Danmark de næste 2 uger. Der er masser af billetter til under 500kr inklusiv skatter: www.spies.dk/afbudsrejser www.tui.dk/tilbud/flybilletter/

rejsetossen.dk

1 year 3 weeks ago

Så har jeg fået lagt nogle fotos og nogle rejsetips om Madeira ud på bloggen. Det er en ø jeg er på flere gange om året med arbejde, så jeg kender den rigtig godt. Jeg sidder faktisk lige nu på Madeira og skriver disse linjer. Og det er en blogpost som jeg har tænkt mig at opdatere og udvide løbende. rejsetossen.dk/rejsetips-madeira/

rejsetossen.dk

1 year 3 months ago

En blogpost om at holde aktiv ferie i Tjekkiet. Tjekkiet er iøvrigt meget federe uden for Prag 🙂 rejsetossen.dk/aktiv-ferie-tjekkiet/

rejsetossen.dk

rejsetossen.dk

1 year 4 months ago

Så er jeg taget til rejseblogger konference i Ostrava i Tjekkiet. Ostrava er en by der ikke er så kendt blandt danske rejsende, men et rigtig fedt sted at besøge, med masser af flot natur omkring byen. Og så er der et hav af små bryggerier der laver fantastisk øl. Det er fedt at drikke sammen med rejsebloggere fra hele verden 🙂 #TBEXOstrava2018


This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial